Midesta - správa pohledávek

Dlouhodobě se věnujeme tématice insolvence

01.06.2014

Dne 16. května roku 2014 jsme se účastnili prvního ročníku Konference Insolvence v Praze, v konferenčím centru City na Pankráci, kde společnost Midesta figurovala jako partner akce. Jednalo se o významnou konferenci pod záštitou ministryně spravedlnosti prof. JUDr. Heleny Válkové, CSc.

Celkem se akce zúčastnilo přes 150 akreditovaných účastníků z řad insolvenčních správců, advokátů a členů akademické obce. Během celého dne probíhala série přednášek na aktuálně řešená témata z oblasti insolvence. Jednotliví řečníci pocházeli z řad odborníků s dlouholetou praxí. Účast na konferenci byla pro nás jasnou volbou, protože s insolvenčními správci dlouhodobě spolupracujeme.

“Jsme nadšeni, že právě naše společnost mohla být partnerem této akce. Na konferenci jsme si nejen prohloubili dosavadní vědomosti, ale také jsme se dozvěděli novinky z přednášené oblasti, které jistě využijeme při řešení problematických situací našich klientů. Pokud se bude konat další ročník, určitě se budeme účastnit,” říká jednatel společnosti Patrik Knotek.

S insolvenčními správci spolupracujeme často, a to zejména v oblasti zpeněžení pohledávek. Je pro nás tedy samozřejmostí vytvářet podmínky pro zkvalitnění informačních toků mezi účastníky insolvenčního řízení a doufáme, že náš přínos v této oblasti bude velký i nadále.

Více informací o Konferenci insolvence naleznete na http://konferenceinsolvence.cz/ .

Mapa